קורס מאחורי הקלעים של תעשיית המזון
4 מפגשים
הקורס מבוסס על סיורים שהמרצה ערכה בתוך מפעלי מזון (לא במרכז מבקרים) ועל ראיונות שלה עם מנהלים / מהנדסי מזון / טכנולוגי המזון של המפעלים. המרצה ערכה את הסיורים לצורך כתיבה במוסף "כלכלה" של עיתון "מקור ראשון", במגזין "נשים" ובמגזין "אותיות".
קורס תזונה ותעשיית המזון
15 מפגשים
הקורס מיועד למי שמעוניין בידע נרחב ומעמיק בכל מה שקשור לתזונה נכונה, אורח חיים בריא, כשזה מלווה בצמחי מרפא, בארומתרפיה ובעוד. בקורס נקבל מידע על אודות מאחורי הקלעים של תעשיית המזון.